Tuesday 5 September 2017

Criteris d'avaluació

CONTINGUTS PROCEDIMENTALS: 95%

⇒ Proves objectives: 80%

- Es realitzarà com a mínim un examen a cada avaluació, que contemplarà preguntes de continguts d'història de la literatura.  Si l'examen té una nota igual o inferior a 3 no podrà fer mitjana.

- Comentaris de text i treballs sobre les lectures obligatòries.

- Es treballaran a classe les lectures obligatòries i imprescindibles durant el curs. S'examinaran mitjançant comentaris de text [un mínim de 2] i exàmens de comprovació de la lectura.

⇒ Altres treballs i tasques diàries: 15%

- La presentació dels deures i les feines d'aula serà obligatòria.

- Millora ortogràfica: En relació amb les errades d’ortografia i gramàtica a les proves objectives, comentaris de text o treballs sobre les lectures es descomptarà 0,1 punts per falta sense límit de descompte màxim per errades d’aquest tipus. Les faltes repetides només comptabilitzaran un cop.

CONTINGUTS ACTITUDINALS: 5%

⇒ Puntualitat en l'assistència i en la presentació de treballs; participació i atenció; treball en grup; estudi a casa i deures diaris; constància i autoexigència personal; actitud respectuosa envers el professorat i l'alumnat.

o L’acumulació de 5 faltes d’assistència injustificades [5h] al llarg d’una avaluació suposa automàticament un 0 d’actitud.

o De manera general l'absència a algun examen caldrà justificar-la amb un justificant oficial de visita mèdica.

o En relació amb la puntualitat als exàmens, un cop iniciats no es permetrà l'entrada a l'aula de l'alumnat que arribi amb retard. En aquest cas no se li ajornarà la prova, ni es repetirà. Únicament si hi ha un justificant mèdic oficial se'n permetrà l'accés.

Què heu de tenir en compte?

La qualificació s’obtindrà a partir de la suma aritmètica dels percentatges obtinguts en els continguts procedimentals i actitudinals. S’expressarà numèricament, amb números enters de l’1 al 10:

La qualificació de final de curs s’obté de la mitjana de les qualificacions de les tres avaluacions, sempre que es compti amb la mitjana aprovada dels exàmens i una qualificació igual o superior a 4 en la mitjana dels comentaris.

L'avaluació es continua, cosa que comporta la possible aplicació de mecanismes de recuperació al llarg del curs.

CRITERIS DE RECUPERACIÓ DE LA MATÈRIA A L'AVALUACIÓ FINAL EXTRAORDINÀRIA [setembre] 

 A la recuperació final extraordinària [setembre] es farà únicament un examen global de recuperació i suficiència dels continguts del curs. L'examen contindrà també comentaris literaris sobre les lectures obligatòries. La nota de suficiència no podrà superar el 5 (S). En casos excepcionals si la millora que es produeix és molt significativa es podrà atorgar un 6 (B).

No comments:

Post a Comment

'Frankenstein', de Mary Shelley

http://www.dailymotion.com/video/x20ehpq https://ca.wikipedia.org/wiki/Frankenstein http://inspiraciencia.es/inspiraciencia-v/images/pdf...