Tuesday 5 September 2017

Competències


  1. Competència estètica i literària: La literatura, com a màxima expressió de les possibilitats d’una llengua, esdevé així una eina immillorable per a l’anàlisi, el coneixement i la reflexió sobre l’experiència humana. Així mateix, avala les possibilitats expressives i creatives de les llengües i afavoreix el desenvolupament de la pròpia competència comunicativa, una de les prioritats de tot el procés d’aprenentatge.
  2. Competència en la recerca i el tractament de la informació:  Els aspectes propis de l’àmbit se centren en tot el que es relaciona amb els múltiples aspectes de la reflexió literària. Caldrà treballar estratègies i itineraris que facilitin els mètodes de recerca, la sistematització de la informació, l’ús de les diferents fonts i la planificació i elaboració del producte final.
  3. Competència plurilingüe i intercultural: Atès que un dels aspectes de l’estudi de la literatura té com a eix establir relacions amb les construccions literàries de diferents cultures.

No comments:

Post a Comment

'Frankenstein', de Mary Shelley

http://www.dailymotion.com/video/x20ehpq https://ca.wikipedia.org/wiki/Frankenstein http://inspiraciencia.es/inspiraciencia-v/images/pdf...